BANILA CO #kbeauty

 


Kore'ye her gidişimde bu tatlış mağazaya uğramadan edemiyorum :)

BanilaCo Balm Temizleyici kullandığım ilk ürünüydü ve çok başarılı bulduğum ürünlerden biri oldu.



-Uygulandığında eriyen yağ formülasyonu,cildinizin doğal dokusuna ve yağına zarar vermeden en inatçı makyajı bile ovalamaya gerek kalmadan kolayca çıkarır.

-İçeriğindeki papaya ve acerola gibi C vitamini bakımından zengin özler cildinizi temizler ve parlatır.

-İçerdiği bambu ile cildi nemlendirerek etkili bir bakım sağlar.

-Paraben,sülfat,mineral yağ,alkol ve yapay renklendirme içermez.

-En hassas ciltler dahil,tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur

-Uzun vadede sivilce ve siyah nokta oluşumunun önüne geçer

Kullanımı çok pratik olan balm temizleyiciyi tüm yüzünüze masaj yaparak uygulayın.Uygulama sırasında  balm cildinizde hemen eriyecek etkili bir arındırma sağlayacak,temizleme sonrası cildinizde gerginlik hissetmeyeceksiniz.Favori ürünlerimden biri olan bu ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum



Cleansing Balm Pore Clarifying

Foam Cleansing

Toner Pad 

Bu seri gözenek problemi olan karma ve yağlı ciltlere uygun bir set😊👍

Ben BanilaCo balmlarından çok memnunum.

🌱Hipoalerjenik temizleyici,katı bir balsam formundayken cilt ile temas edip,masaj yaparak uyguladığınızda hemen eriyor ve cildinizde yağlı his bırakmıyor. Suya dayanıklı en zor makyajı bile saniyeler içinde çıkarıyor.

Büyük yeşil kutuda olan ise pad şeklinde bir ürün.Cildimi temizlediğimde onunlada üzerinden geçiyorum..Çok etkili olduğunu söyleyebilirim. (Şuanda Türkiye'de satışı yok)Kullandığımda cildimde oluşmaya başlayan sivilce varsa yatıştırıyor,gözenekleri güzel arındırıp toparlıyor,sabah daha iyi bir cilt ile uyanıyorum.Etkisi çok hızlı bir ürün.

🌱Yüz temizleme jelini, günlük cilt temizliğinde ve yağ bazlı temizleyici kullandığımda 2.aşama cilt temizleyici olarak kullanıyorum.

Kore Kozmetik satışı yapan sitelerde BanilaCo Clean İt Zero her rengi satışta.Cildinize uygun seriyi kullanabilirsiniz


Bence bu markanın tüm ürünleri satışta olmalı.Cilt bakımı dışında makyaj ürünleride Türkiye'ye getirilmeli.Kesinlikle satışı yüksek olur.

BanilaCo Clean İt Zero ilk getirildiğinde sadece pembe renkli olan serinin 100 ml lik ürünü getirildi.Şimdi tüm renkleri mevcut.(Kore' her rengin3,4 boyu var)ve alışveriş yapınca bol hediye veriyorlar.Keşke bu sistem Türkiye de  de olsa.Böylelikle ürün almadan önce deneyimleme şansımız olur.

BanilaCo ürünleri ile ilgili sorularınız olursa bana yazabilirsiniz:)

Sevgiyle kalın.

@peri_tozundan_oneriler 




Yorumlar

Popüler Yayınlar