BELLANUT

Fıstık ezmesini kim sevmezkiii:)

Spor ve diyet yapanların,sağlıklı beslenme listesinde olan bu gıda benimde severek tükettiğim bir ürün.

Fıstık ezmesi ile sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamayı çok seviyorum:)(bazende kaşık kaşık yemeyi:)))Bellanut markasını yullardır güvenle tüketiyorum ve içindeki fıstık parçacıklarına bayılıyorum:)

-Günde 1 kaşık yemenin karın yağlarını eritmede önemli rolü olduğunuda unutmayalım;)


Bellanut Pury Yer Fıstığı Ezmesi(%100 yerli üretim)

Fıstık ezmesi, içerdiği proteinin yanında tekli doymamış yağ bakımından da son derece zengindir ve kalp hastalığı riskini azalttığı gibi yağ olarak depolanma ihtimali de daha azdır.%100 fıstıktan üretilmiştir.Tuz ,şeker ve katkı maddesi içermez.Glutensiz ,vegan bir üründür.




Bellanut Ultramix

 Badem(%15),kaju(%7,5),fındık(%22,5),fıstık(%35),keçiboynuzu pekmezi(%10)ve tahin(%10) ile yüksek vitamin ve mineral deposudur.



Bellanut Rice Cake(Pirinç Patlağı)

Tam tahıllı bir beslenme tarzı kronik hastalık riskinizi azaltabilir.Pirinç patlakları sadece pirinçten yapılıyorlar ve pirinçte gluten yok. Ek olarak, pirinç patlaklarını yanınızda taşımak oldukça kolay ve bu nedenle glutensiz beslenme için ev dışında güzel bir alternatif omaktadır.Üstelik diyet dostu sağlıklı atıştırmalıkların 1 adedi sadece 30 kalori. 


Bellanut Karabuğday Patlağı

Protein açısından oldukça zengindir. 20 gram karabuğday yaklaşık 3 gram protein içerir.Lif içeren bir besindir. Kalsiyum, sodyum, potasyum gibi vücudun ihtiyaç duyduğu mineralleri bolca içermektedir.Demir içerir.B kompleks vitamin grubundan olan bakır, lif, magnezyum ve mangan açısından oldukça zengindir. Gluten içermez.1adet 32 kaloridir.


Bellanut Sports Şekersiz Çilekli Sos

Şeker ilavesi içermeyen,düşük sodyumlu ve düşük kalorili Çilekli Sos sağlıklı beslenmek isteyenlerin ve spor yapanların tercihi. 


-Cam kavanozların 175gr/375 gr /750 gr seçenekleri var.(ürüne göre değişiyor)

-Ayrıca kampanyalı paketler,indirimler,çok al az öde gibi bir çok fırsatıda bizlere sunuyor. 


Bellanut ürünlerine  www.fitdunya.com sayfasından ulaşabilirsiniz.(Sayfada sürekli kampanya ve indirim oluyor:))






 

Yorumlar

Popüler Yayınlar