BOCO NATURE

Üzerinde yaşadığımız gezegen binlerce mucizeyi içinde barındırıyor.Boco ailesi de doğanın mucizelerini en saf halleriyle bizlerle buluşturuyor.



-Hijyen sağlamak için gün aşırı kullanılan yüksek kimyasal içerikli ürünler ile farkında olmadan cildimizin florasını tahrip ediyoruz.Bilinçsizce üretilen,güvenli olmayan el yapımı ürünler,cildimizin daha da çok tahrip olmasına neden oluyor.

-Boco ürünleri vegan,toksik olamayan ve temiz içeriklerle tamamen elyapımı olarak üretiliyor Kişisel bakımda deneyimli arge ekipleri ile bilimsel yaklaşımı göz ardı etmeden güvenli "handmade"ürünler ile cilde hakedilen bakımı sağlıyorlar.



          BULGAR LAVANTA UÇUCU YAĞI 

Buhar distilasyonu ile elde edilmiş %100 saf yağdır.Bebeklerdede kullanılabilinen nadir uçucu yağlardandır.

Lavanta yağı;

✔Yorgun zihni dinlendirir,stresi azaltır.

✔Kolay uykuya dalmaya yardımcı olur.

✔Saçları besler,canlandırır,yumuşatır.

✔Antibakteriyel özelliğe sahiptir.




CUNDA ESİNTİSİ

Shea yağı,zeytinyağı,soğuk sıkım hindistan cevizi, hint yağı ve kakao yağı gibi değerli bileşenlere sahip %100 doğal bitkisel yağlar kullanılarak el yapımı üretilir.

Sabunda,sentetik koku bileşenleri bulunmuyor.Bergamut,tatlı portakal,ylang ylang uçucu yağı ile kokulandırılmış.

Yüz,ve vücut için kullanabileceğiniz sabun cildi kurutmuyor,nemlilik sağlıyor.Egzama ve kuruluk problemi yaşayanlar da rahatlıkla kullanabilir .


 Özenle üretilmiş el yapımı ürünler çok ilgimi çekiyor.@boco.nature aileside ürünlerinde bu özeni gösterip bizleri ürünlerine hayran bırakacak üretim yapmışlar.Ürünleri çok ama çok beğendim.Emeklerine sağlık.Sabunu sabah akşam kullandım.Verdiği nemi ve yüzümü germemesini çok sevdim.

Kesinlikle kuruluk yapmıyor 

Lavanta kokusu en sevdiğim kokulardan biridir.Kahvemi yudumlayıp kitabımı okurken evi saran mis gibi lavanta kokusu beni dinlendiriyor




El yapımı,vegan,temiziçerikli sabun ve aromaterapi yağ çeşitlerini incelemeniz için @boco.nature  sayfasına mutlaka bir göz atın.Hepsi el emeği ve cildinize zarar vermeyecek ürünler.


Satın almak isterseniz ✔www.markaliurunler.com

✔shopier (@boco.nature sayfasında profilde link ekli)

✔dolap uygulamasından ürünlere ulaşabilirsiniz

Yorumlar

Popüler Yayınlar