LYN Skin Collagen BB Cream Spf50


 

Bildiğiniz tüm BB kremleri unutun!Öyle bir BB krem düşünün ki,hem makyajınızı tamamlasın,hem cildinize bakım yapsın,hem de güneşin zararlı ışınlarından korusun.... İçeriğinde kolajen olan spf korumalı harika bir BB kremden bahsediyorum... 




--Ne işe yarar içeriği nedir? bir göz atalım.


*SKIN PERFECTION COLLAGEN BB CREAM SPF 50

(CİLT MÜKEMMELLEŞTİREN KOLAJEN BB KREM SPF 50)


-SPF 50 özelliği ile cildi dış etkenlerden korumayı destekler, tam kapama özelliği ve yağsız yapısı sayesinde ağırlık yapmadan harika bir makyaj bitişi sunar. 

-Cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. İçeriğindeki kolajen sayesinde cilt yapısını güçlendirir,yeniler, yaşlanma karşıtı bakım sağlarken cildin ışıltılı görünmesini destekler. 


-Aktif Bileşenler: 


-Collagen: Kolajen cildi aydınlatır, dolgunluk verir ve güçlendirir. Daha sıkı, dolgun ve pürüzsüz bir cilt görünümünü destekler.

-Sodium PCA: Cildin daha fazla nemlenmesini sağlar ve cilt yüzeyinde nem kalkanı oluşturur.

-Aminoasitler: Cildi onarır ve cildin daha sıkı görünmesini destekler. 

-Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur 

-Dermatolojik olarak test edilmiştir, paraben içermez.

-Ürün tek tondur.Her cilt tonu ile bütünleşip doğal bir görünüm bırakır. 


*BB kremin her cilt tonu ile uyum sağlayıp cilt tonu ile bütünleşmesi bence harika..Tonu cildime uyacakmı endişesi yok(satın alırken en çok endişe duyulan şeylerden biri)Sürdükten sonra yüzünüzde yokmuş gibi bir his bırakıyor.👏 🥰Ciltte asla ağırlık yapmıyor,yağlı his bırakmıyor.Hem pürüzsüz,hem ışıl ışıl,hemde kusursuz bir cilt🥰🙏Tek tek bakım kremi,güneş koruyucu, kullanmama gerek kalmadı.Hepsi birarada 🥰🙏Bittikçe yenisi alınacak favori ürünlerim arasında yerini aldı bile 🥰

Deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız 😊

Yorumlar

Popüler Yayınlar