GLAMGLOW YOUTHPOTION


 Glamglow markasının çeşitli maskelerini ve yüz kremini denemiştim.Beğendiğim ve başarılı bulduğum markalardan biri.Keşke daha fazla yerde görebilsek bu markayı 🙏

Bir süredir kullanmaya başladığım serumundan bahsetmek istiyorum sizlere
 YOUTHPOTION™ REJUVENATING PEPTIDE SERUM

 YOUTHPOTION Gençleştirici Peptit Yüz Serumu:
 Daha sıkı, dolgun ve genç görünen ciltler için doğal kollajen oluşumunu desteklemeye yardımcı olan peptitler ve ahududu kök hücreleri ile zenginleştirilmiş yaşlanma karşıtı serum.
 Kırmızı yosun özü, skualen ve hyalüronik asit içeren hafif formülüyle günlük kullanımda, daha sıkı, pürüzsüz bir görünüm sunmaya,ince çizgi  kırışıklıkların görünümünü önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olur.
 İnflamasyonu azaltır,cildi onarır,bariyeri kuvvetlendirir.
 Cildi besler, nemlendirir ve gençlik ışıltısını ortaya çıkarır.

 Ürün içerisinde Palmitoyl Hexapeptide-12(Palmitoyl Oligopeptide) ve güçlü extractlar bulunuyor.

 Peptitler hakkındada detaylı post hazırlayacağım ama kısaca bahsetmek gerekirse ,peptitler birbirine bağlı az sayıda aminoasitten oluşan bir protein türüdür.Vücutta zaten bulunurlar fakat yaş ilerledikçe azalmaya başlarlar.Sadece yaş ilerleyince değil,hava kirliliği,UV ışınları,sağlıksız beslenme,düzensiz uykuda peptit azalmasına neden olur.
Peptitler,kolajen ve elastin üreten hücrelere sinyal göndererek, üretimini teşvik eder.Pigment üretimini engeller.Tüm cilt tiplerinin kullanacağı türden bir içeriktir.
❌AHA içerikli ürünlerle birlikte kullanılması önerilmez.


Peptit içeren ürünler hemen etki göstermez.Etkileri en az 1 ay düzenli kullanılması sonucu sonra ortaya çıkacaktır.Etkileri görene kadar günde 2 kez kullanmalıyız.Sonra gün aşırı yada haftada 2 de kullanabiliriz 

Yorumlar

Popüler Yayınlar