Estee Lauder Night Repair Eye Concentrate Matrix

 

Hızlı onarım teknolojisi ve gençliği ortaya çıkaran 2033 e kadar patentli formül;Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix 

Sadece göz çevresinde değil,iki kaş arası "11"çizgilerinde,nazobial çizgilerde,dudak üstü ve alın çizgilerindede kullanılabiliyor.

Tüm göz çevresindeki kırışıklıkların görünümünü azaltmayı hedefler.

Paslanmaz çelikten üretilmiş özel tasarım aplikatör,göz çevresine uygulandığında anında soğutma etkisi verir.

Sadece bir kaç saat içerisinde göz çevresi %20 daha güçlü ve sağlıklı görünür.3 hafta içerinde gözle görülür etki sağlar.

Chronolux Power Signal teknolojisi,cildin doğal onarım yeteneğini arttırmaya destek olur,ciltteki hücre sayısını ve kolajen miktarını arttırır.

Ultra besleyici krem,göz altlarında oluşan sıkılık kaybı,göz altı şişkinliği,donuk görünüm,ton farklılığı gibi bir çok göz çevresi sorununu onarmayı hedefler.

Göz çevresini yoğun bir şekilde nemlendirir,pürüzsüzleştirir,ipeksi bir doku kazanmasını sağlar.

Tüm çevresel faktörlere karşı göz çevresini korur.

Cryo-terapiden ilham alan cryo-çelik aplikatör cildi anında -2 derece soğutur ve 5 dk.ya kadar uzun süreli soğutma sağlar.Sabah,akşam göz altında dışarıya ve yukarıya doğru nazik hareketlerle masaj yapın.Göz altından başlayarak göz kapağının üzerine doğru yayın.

Tüm yaş ve cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Dermatolojik ve Oftalmolojik olarak test edilmiştir 

Sentetik parfüm içermez 

Geri dönüşümlü cam şişe,yeniden kullanılabilen aplikatör :)


Bifida ferment,tripeptide,caffeine,bisabolol,ürünün içeriğinde ilk dikkatimi çeken içerikler olmuştu.Çoklu fayda sağlayan güçlü içerklere sahip.Bir süredir kullandığım bu göz çevresi bakım ürünümle güzel anlaştıkVerdiği nem,onarıcı etkisi ve bıraktığı doku gerçekten çok iyi :)Bittikçe yenisi alınır dediğim bir bakım ürünü..

Yorumlar

Popüler Yayınlar