Ozonlabs Aloe Vera Şampuan

Ozonlabs markası ile ilk tanışmam bu şampuan ile oldu.Temiz içerikli ürün yelpazesine sahip markanın şampuanını çok beğendim .Temiz içerikli ürünler daha bir ilgimi çekiyor doğrusu. 


 OZONLABS ALOE VERA ŞAMPUAN 

Ozonlabs Aloe Vera Şampuan, içeriğinde ki Aloe Vera, Lesitin ve Vitamin E ve esansiyel yağlar ile yıpranmış, kuru saçlar için mükemmel bir nemlendiricidir.Saç dipleri hassas olanlar için saç derisine zarar vermeden nazikçe temizler.

Saç dökülmeleri ile savaşır ve saçlara canlılık kazandırır. 

İçeriğindeki; 

✔Vitamin E 

Saç derisini derinlemesine besler,sebum dengesini sağlayarak saç derisinin nemlenerek yumuşak kalmasını sağlar. 

✔Aloe Vera;

Aloe Vera bitkisinin içerisinde bol miktarda vitaminler bulur.Zengin içeriği sayesinde saçları kökten nemlendirir, besler ve onarmaya yardım eder. 

✔Lesitin;

Cilt içindeki nem miktarının korunmasına ve çevresel etkilerin cilde zarar vermesini en aza indirmeye yardımcı olur. 


Ozonlabs Aloe Vera Şampuan, SLS, SLES (Sülfat), paraben türevleri,renklendirici,parfüm ve alkol içermez.Ayrıca,hayvanlar üzerinde test yapmayan duyarlı markalardan biri:)


Şampuan ,koku hassasiyeti olanların seveceği türden.Kokusuz.Hem saç derisini ve saç tellerini güzel temizliyor hemde nemlendirip sağlıklı görünmesini sağlıyor.Ürünü kullandıktan sonra saç tellerimin daha hacimli olduğunu hissettim(ince telli,hacimsiz saçlarım var)Ayrıca kullandığımdan beri saçlarımın çabuk yağlanmamasıda en sevdiğim özelliklerinden biri oldu.

Ozonlabs Aloe Vera Şampuan ile canlı,ışıl ışıl sağlıklı saçlar:))Saçlarımın sağlıklı görünmesini seviyorum :)

Temiz içerikli şampuan almayı düşünenler bu ürüne bir şans vermeli.



Yorumlar

Popüler Yayınlar