Moremo

 Kore'deyken Olive Young mağazasında Moremo markasının saç bakım ürünlerini sıkça görürdüm,çok çeşitli ürünleri vardı,başka markaları alip denemekten ona fırsat gelmemişti. Keşke alsaymışım diyorum şimdi..


indiriminde görünce hemen bu ürünü alıp denemek istedim ve iyiki denemişim dediğim bir ürün oldu benim için.

Water Treatment Miracle 10 10 saniyede Kiriç Saç Ucu Onarıcı Yoğun Protein Serumu 

3 çeşit doğal keratin,17 çeşit doğal aminoasit, Yalancı İğde özü içeriği ile 10 saniyede saçı onarıp pürüzsüzleştirip parlak bir görünüm kazandırmayı hedefler.

Saçın %88'ini oluşturan keratinin(protein çeşidi) oluşumu için gerekli amino asitleri içerir.

Mısır,soya fasulyesi ve buğday bitkilerinden elde edilen bu küçük proteinler kolaylıkla saça nüfuz ederek kaybolan proteinlerin yerine geçer, saçı onarır.

Hidrolize Kolajen, Keratin, İpek Proteini;

Hidrolize kolajen proteini keratin üretimini artırarak saç uzamasını, çoğalmasını ve elastik yapısının korur.

Serum;hızlı onarma süresi,güçlü nem özelliği ile kısa sürede saçları parlak,yumuşak ve sağlıklı gösterir. Saçtaki elektriklenmeyi önler

Fön veya boya gibi işlemler sonrası,güneş ve sıcak yüzünden saçı hasar görmüş,nemini,parlaklığını kaybetmiş,zayıf,donuk saçları olanlar,kısa sürede hızlı onarım etkisi için bu ürünü kullanabilirsiniz.

İçerdiği güçlü etki sayesinde,proteinlerin saç tarafından ilk kullanım sonrasında yüksek düzeyde emildiği ve 2 hafta sonrasında etkisini devam ettirdiği gözlemlenmiştir Paraben,benzofenon,mineral yağ,katran boyası,silikon,benzil alkol ve TEA gibi maddeler içermez.("Silikon"saç derisinde zararlı,nazik silikonlar saç uçlarında yararlıdır)

pH aralığı 6,5-7,5 arasıdır.

Tüm saç tiplerinin kullanımına uygundur

Kullanımı;Saçı şampuanlayıp duruladıktan sonra saç derisine ve cildinize değdirmeden özellikle saçın hasarlı bölgelerine döküp beyaz kremsi hâle gelip köpürünceye kadar ovalayın saçın hasar durumuna göre 10 saniye-60 saniye arası bekletip durulayın. En iyi sonuç için haftada 2-3 defa kullanın.


Yorumlar

Popüler Yayınlar